Terapia coMra & Laserul δelta

Terapia coMra & Laserul δelta
Cum funcționează?

Laserul infraroșu stârnește stimularea energetică în vederea vindecării. Această energie adițională este vitală pentru procesul vindecării, ajutând celulele care suferă deja de un deficit energetic.


Cele patru culori de bază contribuie cu transmiterea mesajului către interior. Și anume „regenerează-te” sau „refă-te”, în funcție de ce anume se tratează. Toate acestea se realizează astfel:
a) Prin frecvențele atinse de laserul cu infraroșu cât și de cele patru culori;
b) Prin secvența specifică și geometria cu care se utilizează radiațiile.


Magnetismul presupune crearea unui câmp de forțe care are două scopuri:
a) Acționează drept canal pentru menținerea focusării și direcției radiațiilor;
b) Determină adâncimea efectivă pentru realizarea penetrării stratului subcutanat.


Ultrasunetele conferă un avânt, permițând celulelor bolnave să se reorganizeze intern mult mai rapid. Celulele se îmbolnăvesc atunci când cauza unei anume boli le îndeamnă să se organizeze intern.


Patru Energii Radiante Care Conlucrează

Terapia coMra se bazează pe Terapia MIL și principiul cunoscut drept Radiații Multi-Coerente. Inițiatorii Terapiei MIL știau că există trei energii radiante care trebuie să fie sintetizate în vederea conlucrării ca un întreg. Aceste energii sunt:
1. Laserul cu infraroșu, 2. Cele patru culori de bază – roșu – verde – indigo violet – galben,
3. Magnetismul și 4. Ultrasunetele.

Oamenii de știință ruși care au pionierat Terapia MIL încearcă în continuare să perfecționeze această tehnică, dar în momentul de față, laserele moderne medicale, pe cât de eficiente, conțin cel mult: lasere cu infraroșu, magneți și lumină roșie. În iunie 2009, Radiant Life Technologies a realizat ceea ce poate fi numit cea mai mare inovație din știința medicală a acestui secol: au dus Terapia MIL la un cu totul alt nivel prin descoperirea tehnicii actuale care acum combină toate elementele menționate mai sus într-un singur aparat coerent. Radiant Life Technologies a denumit această formă mult îmbunătățită a Terapiei MIL – Terapia Radiațiilor Multi-Coerente, prin abreviere Terapia coMra.

În iunie 2009, Radiant
Life Technologies a realizat ceea ce poate fi numit cea mai mare inovație din știința medicală a acestui secol – Terapia coMra.

Laserele de intensitate redusă devin din ce în ce mai eficiente în administrarea atât tratamentului cât și prevenției unei varietăți de boli.

Lasere medicale sigure și eficiente ca și cost

Laserele medicale din ziua de azi aparțin de două categorii: lasere de intensitate sporită, al căror succes a fost demonstrat în defavoarea intervențiilor chirurgicale; și laserele de intensitate redusă, precum cele dezvoltate de Terapia MIL și acum perfecționate de Terapia coMra. Deoarece laserele medicale trebuie să competiționeze într-o lume dominată de medicina alopatică, este important să reținem că tratamentele cu laser nu interferează cu niciun tratament alopatic prescris, în schimb, sporește efectele medicinei alopatice.

Medici din toate țările, dar în special din cele care se află în dezvoltare, care nu își pot permite costurile medicinei alopatice sunt acum îndrumați către metode alternative de vindecare și, în deosebi, către medicina complementară. Astăzi, nu există mare îndoială că electronicele cuantice, care au condus la dezvoltarea laserelor au adus un mare aport medicinei. În fiecare zi, noi date clinice sunt adăugate la dovada performanței înalte a laserelor medicale. Este acum foarte limpede că laserele de intensitate redusă oferă posibilități inepuizabile în domeniul vindecării.

Este acum foarte limpede că laserele de intensitate redusă oferă posibilități inepuizabile în domeniul vindecării.

Metode non-invazive, sigure din punct de vedere ecologic și care susțin viața pentru a afecta atât tratamentul cât și prevenția bolilor.

Originile Terapiei coMra

Anumiți medici inovatori din ultimele decenii au devenit nesatisfăcuți și neliniștiți în legătură cu înțelegerea noastră actuală asupra vieții, care este bazată aproape în exclusivitate pe teorii reducționiste depășite care provin dintr-o abordare excesiv de materială și mercantilă a științei. Acești medici, în colaborare cu ingineri, fizicieni și oameni de știință din alte varii domenii au început să elaboreze varii metode non-invazive, sigure din punct de vedere ecologic și care susțin viața pentru a afecta atât tratamentul cât și prevenția bolilor.

Astfel, în 1960, am fost martori la conceperea Terapiei cu laser de intensitate redusă, iar în anii 1990 a Terapiei MIL, un acronim pentru Magnetic – Infrared- Laser Therapy (Terapia cu Laser Magnetic și Infraroșu) – o terapie care se aseamănă foarte mult cu mecanismul natural al corpului de a se vindeca. Acesta a fost începutul medicinei complementare, iar azi această tehnologie este concepută nu pentru a interfera cu abilitatea corpului de a se vindeca, ci pentru a coopera cu acest corp fizic, oferindu-i toate condițiile necesare pentru a îndeplini vindecarea pe cont propriu.

 

Află și mai multe...

Explorează baza noastră de date pentru mărturii, întrebări frecvente cât și articole știinţifice profunde despre Terapia coMra.

 

Laserul Seria δelta

Un aparat unic de vindecare care combină, în premieră, cele patru tipuri de radiații – infraroșii, colorate, magnetice și ultrasonice.

 

200 de tratamente

Ca răspuns la cererea tot mai mare, tratamente noi sunt publicate, elaborate și adăugate la Ghidul Utilizatorului.