Despre RLT

Radiant Life Technologies

Deschizând calea Tehnologiei secolului 21

În 1995 un grup de oameni dedicați acelorași idei au început să se reunească pentru a găsi modalități prin care să poată ajuta oamenii să se ajute singuri. În consecința acestui fapt, în iulie 2009, au înființat Radiant Life Technologies, care este acum o afacere internațională în continuă creștere. Abordarea noastră a constat în promovarea prin mijloace antreprenoriale, resurse financiare și tehnice a redării puterii individului prin intermediul adresării holiste.

Fondatorul RLT, Théun Mares (cu bullmastiff-ul Ralph)

Dividendele obținute de RLT sunt reinvestite în continua muncă de cercetare în vederea dezvoltării tehnologiei inovative. Aceste tehnologii vor aduce beneficii atât bărbaților, cât și femeilor, în vederea revendicării adevăratelor puteri, devenind din ce în ce mai holistici în dezvoltarea și susținerea autonomiei individuale.

 

Tehnologia primei jumătăți de secolul 21 a adus lumii, prin intermediul Radiant Life Technologies Therapia coMra, o descoperire revoluționară în lumea științei medicale. Această realizare le permite bărbaților și femeilor să devină mult mai independenți, iar drept urmare, responsabili în menținerea sănătății și fericirii.

Viziunea grupului nostru se referă la inițierea unei tehnologii de pe urma căreia oamenii să poată beneficia, pe o cale holistică, de adevărata putere obținută odată cu autonomia.

De la CEO-ul nostru, Elizabeth Schnugh CA(SA)


Actualmente, trăim în cele mai palpitante vremuri din istoria umanității. Avem atât de multe oportunități pentru tot felul de aventuri extraordinare care izvorăsc din multitudinea de provocări care ne așteaptă. Astfel este situația actuală a lumii, încât e nevoie de pionieri, aventurieri și persone ambițioase. Dacă vreodată ați visat să deveniți una din persoanele acestea, acum e cel mai bun moment, deoarece lumea are nevoie de eroi și umanitatea este în disperată nevoie de bărbați și femei pregătiți să iasă din rutina lor și să devină călăuzitori.

Cred într-o abordare holistică a sănătații și fiecărui aspect al vieții noastre, iar acest lucru implică găsirea cauzelor dincolo de simptome. Multă nefericire și lipsă de împlinire există în viață, acestea sunt cauzate de dezechilibrul în relațiile noastre principale: cu familiile noastre, la locul de muncă, la destindere în timpului liber, precum și în alte relații vitale, cum ar fi descoperirea scopului vieții, sau modul în care ne relatăm la corpul noastru și hrana pe care o consumăm. Succesul și fericirea în toate aceste domenii depinde de capacitatea noastră de a gestiona relațiile noastre constructiv.

 

Prin urmare, timpul meu e împarțit cu activitățile mele în calitate de director de curs și fondator al Institutului pentru Studiul Omului (Institute for the Study of Man - pe scurt ISM). Cursurile ISM sunt concepute să abordeze relațiile umane într-o lumină nouă și să ofere instrumente practice pentru a gestiona aceste relații.

 

În conformitate cu viziunea noastră de holistică și autonomie, toți cei de la RLT recomandă Cursurile de Relații Umane oferite la ISM. Cursurile ISM oferite de mine au fost elaborate sub auspiciile lui Théun Mares.

 

From our Co-CEO, Onnik Merdinyan

I enjoy exploring, experimenting and discovering. This led me to the discovery that life is a system of relationships that is completely interdependent, interactive and interconnected. I feel privileged to travel with my friends together on this rich and extravagant life’s journey!

Vision: to encourage people to help themselves and to travel light.

Podcast interview: Onnik shares about coMra and the 5 Principles of Life

 

RLT este o companie înregistrată (EU) dedicată dezvoltării și manufacturării tehnologiei secolului 21 care țintește către autonomia și redarea adevăratei puteri a individului.

RLT deține următoarele certificate ISO:
ISO 13485:2012, ISO 9001:2008,
ISO 14001:2004, ISO 14971:2007

 

coMra-Therapy

Providing the physical body with all the necessary conditions it needs for what it alone is most qualified to do: namely, to heal itself.

 

The δeltaSeries Laser

Our unique healing device combining the four radiances into one coherent and focussed healing message to the body.