Efectul δelta

Bine ai venit, vizitator, Login sau Înregistrare
Blog Home
Hair
Medical
Veterinary
Baby
Plants

Interviu cu Dr Zlatev, MD

Marţi, 18 Decembrie 2012 08:02   |   Scris de 
Milen Ivanov

Aș dori să introduc un medic și experiența sa personală cu Terapia coMra, precum și modul în care el utilizează în mod activ coMra in cabinetul lui.

 

Dr. Pejcho Zlatev, a lucrat ca medic de aproape o viață întreagă, de mai bine de 41 de ani. Acesta spune că a fost inițiat în taina medicinei încă din vremea rezidențiatului, pe care l-a îndeplinit în orașul său natal, Dryanovo, unde în timpul gărzilor de noapte era singur și se confrunta cu decizii importante, de moment. Timp de peste un deceniu, a coordonat departamentul de Cardiologie al spitalului național din Bankia, însemnând că 105 de paturi cu pacienți post-operație după atacuri cerebrale, infarcturi, hipertensiune ș.a.m.d. au stat în mâinile lui.

 

 

La acest spital a început să devină interesat de fizioterapie și acupunctură și a avut șansa să discute cu unii dintre cei mai buni oameni din domeniile menționate anterior și să testeze cele mai bune dispozitive.

 

Din cauza colapsului economic apărut după dizolvarea sistemului totalitar, multe instituții de sănătate au fost închise, iar doctoral Zlatev a fost nevoit să vină cu noi idei. În final, a reușit să își deschidă propriul lui cabinet gratuit, revenind în orașul său natal, Dryanovo.

 

Motivul principal pentru care cabinetul său e atât de popular constă în abilitățile lui excelente de a diagnostica și de a le oferi pacienților medicamente mult mai ieftine decât ar reuși să procure prin alte metode. Un aspect de netrecut cu vederea într-un oraș lipsit de resurse!

 

L-am întrebat Dr. Zlatev câteva întrebări despre experiența lui și praxis-ul lui.

 

Î: De ce vin oamenii la cabinetul dumneavoastră, când ar putea la fel de bine să meargă la spital, unde au acoperire financiară din partea statului?

R: Deoarece colegii mei mai tineri nu examinează cu adevărat pacienții, ci doar se uită peste niște rezultate!

 

Î: Cum ați aflat despre soft lasers și în special despre Terapia coMra?

R: Descoperirea a avut loc din cauza unei probleme personale, propria mea boală. A debutat în anul 2000 și s-a ajuns la punctul în care discurile dintre L4 și L5 erau total distruse. Mergeam cu mare dificultate și din cauza lipsei fortificării, mușchii piciorului s-au atrofiat și subțiat. Mi s-a recomandat intervenția chirurgicală, dar riscul pe care aceasta o presupunea era foarte ridicat, anume paralizia, iar șansele de reușită de 50% m-au făcut să nu aleg această cale. Au urmat o serie de ședințe de tot soiul de fizioterapie, mi-erau deschise toate ușile din punctul acesta de vedere, dar din nefericire, fără niciun rezultat. Nu eram foarte încrezător în soft lasers, dar câțiva prieteni m-au dus la expertul Bulgariei în această tehnologie, care m-a convins să încerc și varianta aceasta. După ce am opus rezistență, în cele din urmă, am acceptat. În mod surprinzător, a reușit să îmi redea cât de cât putere în piciorul stâng, iar îmbunătățirile au fost evidente. Totuși, pe la jumătatea procesului, vindecarea a stagnat; încă nu puteam merge fără baston și nu reușeam să dorm noaptea fără medicamente împotriva duererii. Problema cu medicamentele era că aceastea erau foarte scumpe și dăunătoarea ulcerului pe care îl aveam!

 

Când am încercat pentru prima oară laserul Delta, acum doi ani, nu am putut încheia prima sesiune de tratament pentru că am adormit instant din cauza alinării durerii. La doar câteva zile, dormeam bine noaptea, fără medicamente și la scurt timp după, am început să merg mai ușor. Am ajuns la concluzia că din privința eficienței si vitezei de vindecare, acest laser nu se compara cu cel dintâi folosit. După două luni, am renunțat la baston și amorțeala din piciorul stâng a dispărut.

 

Î: Apoi ați început să folosiți laserul Delta și în cabinetul personal?

R: L-am testat pe mine întâi, timp de 8 luni. Trebuia să mă asigur! Apoi am văzut un băiat, care suferea de ceea ce noi numim popular „boala șoferului” (în românește – „a fi tras curent”), termenul medical fiind plexalgie. Cazul acestui om era cu adevărat teribil; ajunsese să nu își mai poată mișca mâna stângă deloc. M-a întrebat ce să facă, iar eu i-am răspuns: „Vino mâine la mine, am o idee. Nu promit nimic, dar merită să încerci.”A doua zi, îmbunătățirea a apărut imediat. După 3 ședințe de tratament și-a revenit total și i-am spus să nu mai vină, că nu mai era niciun motiv.

 

Așa a fost la început: mai unul, mai altul. Rezultatele inițiale nu au încetat să vină încă de la bun început, apoi oamenii au răspândit vorba, au venit mulți pacienți noi. Pe de altă parte eu în sine eram publicitate ambulantă când mă plimbam prin oraș, fără baston!

 

Î: Care ar fi câteva probleme tipice pe care le tratați prin terapia coMra?

R: Am acumulat multă experiență cu probleme ale încheieturilor, traumatisme și nevralgii sciatice. Totodată, nu foarte multe cazuri, dar cu o finalitate excelentă de sinuzită și amigdalită.

 

Î: Câteva cazuri interesante?

R: Ceea ce m-a surprins recent a fost a calmarea durerii din cazul unui pacient care suferea de zona Zoster. A fost o alinare aproape instantă (câteva zile), având în vedere că ar fi putut să fie un proces destul de anevoios și în mod normal ar fi durat câteva luni.

 

Î: Cât despre cazuri de recidivă?

R: Aș putea spune, aproape nicio recidivă. Desigur, fiecare om e diferit și îl încurajez să se observe mereu și apoi să îmi dea un feedback. Depinde: unii simt efectul imediat, alții nu simt nimic la început, dar ca o regulă nescrisă, cea de-a 4-a ședință este cea definitorie. După ce are loc această ședință, toți s-au convins de beneficiile pe care le aduce terapia coMra și continuă să să trateze în acest fel. În mod normal, îndeplinesc un set de tratament și rog pacienții să continuă să mai vină pentru o altă sesiune, astfel fiind menționat în carte. Totuși, sunt medic și țintesc spre vindecarea completă, nu doar alinarea durerii.

 

Î: Combinați coMra și cu alte terapii?

R: În 75% din cazuri, nu. Doar coMra. Foarte rar și la început, dacă există o durere acută, e necesar să prescriu niște calmante împotriva durerii. Deasemenea, uneori, le recomand pacienților să folosească o cremă cu Aloe Vera, dar cea ieftină, pe care o poți cumpăra pentru 2 EUR de la orice farmacie.

 

Î: V-a schimbat coMra cabinetul în vreun fel?

R: Desigur. L-a schimbat în multe feluri. Spre exemplu, acum sunt mult mai ocupat. După cum poți vedea, nu am niciun asistent. Toate tratamentele sunt făcute de către mine.

 

Î: Sunt satisfăcuți cei cărora le-ați recomandat să achiziționeze propriul laser Delta?

R: Da, foarte mult. Țin legătura cu ei și chiar sunt foarte satisfăcuți.


Fi primul care postează comentarii! |
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Despre autor:

Before I became involved with medical lasers, I had not consciously explored any active role in this aspect of medicine. In retrospect, however, I can clearly see a number of threads that prepared me for this role.

One that stands out especially was the experience of a relative of mine, who went all the way through so-called therapy while dying from cancer. The pain and suffering that my relative experienced convinced me that existing medical treatments were not sufficient, and there had to be a different way. But at the time, I could not think of anything that I could do to improve things.

When I first came into contact with coMra-Therapy I discovered a way of treating that is not widely known or available. I found a safe device which any adult with a basic knowledge of hygiene and biology could use to improve his or her health and heal him or herself should the need arise, in a practical manner, and adapted to the modern busy-busy style.

My experiences with the Delta have made me glad about my discovery and my new role in spreading coMra-Therapy and Delta Laser in Bulgaria.