Efectul δelta

Bine ai venit, vizitator, Login sau Înregistrare
Blog Home
Hair
Medical
Veterinary
Baby
Plants
Publicat în:
Etichetat cu:
Mai multe din această categorie:

Eliberarea de durere și de multe alte simptome în scleroza multiplă

Sâmbătă, 10 Martie 2012 08:20   |   Scris de 
Charles Mitchley

Cheryl Terblanche, din Africa de Sud

Cheryl a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în 1999. De atunci, are în medie 2 recidive pe an, care rezultă în vătămări permanente. Cheryl a suferit un accident vascular cerebral în 1998, și apoi încă unul în 1999. Cheryl a început tratamentele cu Terapia coMra pe 1/9/2010. Simptomele sale de la acea vreme includeau: pierderea auzului în urechea stângă, oboseală, dificultate în a păși,

vedere încețoșată, lipsa forței musculare în mâini și brațe, pierderea echilibrului, inabilitatea de a digera corect, inabilitatea de a înghiți corect, sensibilitate la atingere, amorțeală, artrită, probleme cu inima, presiune arterială mare, inflamație a vezicii biliare.

 

Medicamentele pe care Cheryl le lua la acea vremea includeau: Carbamazepină și Amitriptylină pentru a alina durerea cutanată; o varietate de medicamente pentru presiunea arterială și beta blockers pentru inimă. Morfină odată pe săptămână pentru durere. În total lua 8 medicamente diferite pe zi, pe lângă faptul că testa un drog experimental.

„Am fost diagnosticată în 1999 și am avut 2-3 recidive pe an din cauza cărora am suferit dureri cumplite. Am fost îngrijită la departamentul de neurologie de la Groote Schuur timp de 3 ani și fac parte dintr-un studiu (pentru un medicament nou ce va fi lansat în cca. 3 ani). Este menit să încetinească procesul de recidivă, dar nu face nimic în vederea îmbunătățirii calității vieții. În septembrie, anul trecut, mi-a fost împrumutat laserul Delta, ca să-l testez. E folosit în întreaga lume pentru numeroase boli , dar nimeni nu l-a folosit încă pentru scleroză multiplă. Ei bine, mi-a deschis ochii și viața mea s-a îmbunătățit cu siguranță. Profesorul de la spital este conștient de faptul că îl folosesc și a observat la rândul său îmbunătățirile enorme de care beneficiez acum.” ”De când folosesc laserul Delta, am avut doar o mică recidivă și câteva mici „atacuri”. Nicicare din acestea nu și-au lăsat amprenta asupra corpului și mi-au permis ca în continuare să mă refac rapid. Vara a trecut cu ușurință și nu am mai fost nevoită să dorm după-amiezile, ca în trecut. Am încetat să folosesc bastonul de mers și îl mai iau acum doar dacă știu că voi sta în picioare foarte mult timp, am putut să mă aplec, și să mă ocup de grădină și nu am scăpat nicio farfurie de când folosesc laserul! În afara drogului experimental, obișnuiam să iau 8 medicamente pe zi – acum iau doar 2. Și durerea este sub control."


Fi primul care postează comentarii! |
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
Despre autor:

I am committed to supporting the worldwide growth of coMra-Therapy as a result of first-hand experience of its results on people with pain and chronic illness. I work with doctors, nurses and individuals in many areas, to help bring an understanding of coMra and how it can best be applied in the treatment of a variety of conditions. Working together with, and helping different people is for me a Path with a Heart.