Abordarea noastră

Eroare
  • JFolder::files: Calea nu este un director

O abordare holistică în vederea vindecării, stării de bine și autonomiei

Fiecare mare civilizație și-a lăsat amprenta și influența asupra modalităților de vindecare fizică, emoțională și psihică. Cu toate acestea, când studiem artele antice ale vindecării, devine aparent că această artă este o reflecție a nivelului general de conștientizare prezent în civilizația respectivă la acel moment.

Nimeni nu poate nega că în secolul 20 au avut loc realizări uimitoare în domeniile științei și medicinei practice. Motivul principal este datorat îmbunătățirilor realizate în dignosticarea clinică, de laborator și instrumentala medicală, perfecționarea abilităților chirurgicale și dezvoltarea farmacoterapiei. Cu toate acestea, nu putem ignora multele dezastre ale efectelor secundare datorate medicamentelor prescrise.

...nu putem ignora multele dezastre ale efectelor secundare datorate medicamentelor prescrise.

Vindecarea în secolul 21 – Terapia coMra

Cu 45 de ani în urmă, a început desfășurarea unei abordări complementare pentru a trata abundența de boli survenită. De atunci, siguranța acestei abordări este testată continuu în laboratoare, spitale, clinici și cămine din toată lumea. Astăzi, o numim Terapia cu Laser de Joasă Frecvență. Odată cu apariția Therapiei coMra, am adăugat aspecte unice în vederea utilizării laserului, magnetismului acestuia, ultrasunete de frecvență joasă și lumini LED – toate testate și dovedite ca fiind extrem de eficiente într-un aparat UNIC.

Cel mai calificat doctor pentru orice boală este inteligența moștenită a propriului nostru corp. Noi, cei de la RLT recunoaștem și respectăm această inteligență înnăscută și complexitatea corpului uman. Drept urmare, în loc să interfereze și să suprime, Terapia coMra susține abilitatea naturală a corpului de a se autovindeca și de a funcționa la capacitate maximă.

Respectăm inteligența înnăscută a corpului

Poate vă supuneți unor riscuri?
Nu vă faceți rău!

Jurământul lui Hippocrate include această sintagmă – "Primum non nocere". Această expresie latină înseamnă "Întâi de toate, nu fă rău". Terapia coMra, menține această promisiune. Este concepută, dezvoltată și oferită de către noi, drept contribuție pentru o civilizație mai responsabilă, mai sănătoasă. Sperăm că Hippocrate ar fi mândru.

Therapia coMra

Conferă corpului fizic toate abilitățile necesare pentru a fi independent în acțiunea pe care o realizează cel mai bine: autovindecarea.

 

Laserul Seria δelta

Un aparat unic de vindecare care combină, în premieră, cele patru tipuri de radiații – infraroșii, colorate, magnetice și ultrasonice.

 
/media/mod_rltwewouldliketotalk/images/talk-icon.png

Să stăm de vorbă

Suntem disponibili pentru a vă împărtăși experiențele nosatre, pentru a discuta despre Terapia coMra. Suntem din toate colțurile lumii!