Over RLT

Radiant Life Technologies

Pionier in technologie van de 21ste eeuw

Vanaf 1995 kwam een groep gelijkgestemde individuen bij elkaar om manieren te vinden die mensen helpen zichzelf te helpen. In juli 2009 richtten we daarom Radiant Life Technologies op, inmiddels een groeiende internationale onderneming. We bundelden onze financiële, zakelijke en technische middelen met als doel ervoor te zorgen dat het individu door middel van holistische zelfredzaamheid zijn kracht en autonomie (her)vindt.

Oprichter van RLT, Théun Mares (met Ralph de Bullmastiff)

Radiant Life Technologies herinvesteert haar winst in research en ontwikkeling van baanbrekende nieuwe technologie. Technologie die mannen en vrouwen in staat stelt om vanuit eigen kracht te leven door op een steeds meer holistische en duurzame wijze zelfredzaam te zijn.

 

Als eerste technologie van de 21ste eeuw brengt Radiant Life Technologies coMra-Therapie, een revolutionaire doorbraak in de medische wetenschap. Deze doorbraak helpt mannen en vrouwen om veel meer dan voorheen zelfsturend te leven en verantwoording te nemen voor hun gezondheid, welzijn en geluk.

De visie van onze groep is om pionier te zijn op het gebied van technologie die mannen en vrouwen in staat stelt om vanuit eigen kracht te leven door op een steeds meer holistische en duurzame wijze zelfredzaam te zijn.

Van onze CEO, Elizabeth Schnugh RA(ZA)

We leven in misschien wel de meest spannende tijden ooit in de geschiedenis van de mensheid. De enorme uitdagingen waarvoor we staan bieden de gelegenheid voor de meest fantastische avonturen. De huidige wereldsituatie vraagt om pioniers, mensen met lef en doorzetters. Als je ooit droomde een held of heldin te zijn dan is het nu de tijd die droom te vervullen want de wereld heeft behoefte aan helden en heldinnen. De mensheid smacht naar mannen en vrouwen die bereid zijn op te staan en de weg voorwaarts te tonen.

Ik geloof in een holistische – hele - benadering van gezondheid en van elk aspect – deel - van ons leven. Dat betekent dat we voorbij de symptomen naar de oorzaak dienen te kijken. Heel veel onvrede, vervreemding en onvervuldheid die we ervaren hebben te maken met het feit dat onze primaire relaties uit balans zijn: met onze familie, op het werk, in de vrije tijd. Maar het speelt ook in andere vitale relaties, zoals het ontdekken van een diepere zin in het leven, hoe we ons verhouden tot ons lichaam en hoe we omgaan met voedsel. Succes en vervulling op al deze terreinen hangen af van ons vermogen om constructief om te gaan met relaties.

 

Ik besteed daarom ook een deel van mijn tijd aan het Institute for the Study of Man (ISM) waarvan ik oprichter en programmadirecteur ben. De ISM cursussen zijn er op gericht al onze relaties in een nieuw licht te bezien. Ze verschaffen praktische handvatten voor elke type relatie.

 

In overeenstemming met onze missie – holistische zelfredzaamheid – staat ieder van ons in RLT achter deze Relationships Courses en beveelt ze aan. De ISM cursussen die ik aanbied zijn in hoge mate geïnspireerd door Théun Mares.

 

From our Co-CEO, Onnik Merdinyan

I enjoy exploring, experimenting and discovering. This led me to the discovery that life is a system of relationships that is completely interdependent, interactive and interconnected. I feel privileged to travel with my friends together on this rich and extravagant life’s journey!

Vision: to encourage people to help themselves and to travel light.

Podcast interview: Onnik shares about coMra and the 5 Principles of Life

 

RLT is een in de EU geregistreerd bedrijf dat zich richt op de ontwikkelimg en productie van technologie van de 21ste eeuw. Technologie die zelfredzaamheid bevordert en zo stimuleert dat het individu zijn kracht en autonomie (her)vindt.

RLT bezit de volgende ISO certicaten:
ISO 13485:2012, ISO 9001:2008,
ISO 14001:2004, ISO 14971:2007

 

coMra-Therapy

Providing the physical body with all the necessary conditions it needs for what it alone is most qualified to do: namely, to heal itself.

 

The δeltaSeries Laser

Our unique healing device combining the four radiances into one coherent and focussed healing message to the body.