Onze benadering van genezing

Fout
  • JFolder::files: Pad is geen map:

Een holistische benadering van genezing, welzijn en zelfredzaamheid

Grote beschavingen zijn gekomen en gegaan. Iedere beschaving had zijn eigen unieke methoden om te zorgen voor lichamelijke, emotionele en geestelijke gezondheid. Als we deze oude geneeskunst bestuderen wordt echter duidelijk dat deze altijd een afspiegeling is van het algemene bewustzijnsniveau van een specifieke beschaving, net als beeldende kunst en cultuur.

Niemand kan ontkennen dat de 20ste eeuw zich heeft onderscheiden door grote prestaties op het gebied van wetenschap en praktische geneeskunde. We denken hierbij vooral aan de grote vooruitgang die geboekt werd in diagnostiek (klinische, instrumentele en in laboratoria), chirurgie en aan de ontwikkeling van farmaceutische geneesmiddelen. Maar hier tegenover staat dat we ook de vele zeer schadelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, zoals die door de artsen van tegenwoordig worden voorgeschreven, niet kunnen ontkennen.

...we kunnen de zeer schadelijke bijwerkingen van geneesmiddelen, zoals artsen die tegenwoordig voorschrijven, niet ontkennen.

Geneeskunst in de 21ste eeuw – De komst van coMra-Therapie

45 jaar geleden ontstond er een complementaire aanpak voor het behandelen van een groeiend aantal ziekten. De betrouwbaarheid van die aanpak is inmiddels overal ter wereld in laboratoria, ziekenhuizen, klinieken en door mensen thuis uitgeprobeerd en getest. De huidige naam ervan is Lage-intensiteit Laser Therapie. coMra-Therapie zorgt nu voor unieke toevoegingen aan het gebruik van lasers, magnetisme, ultrageluid en gekleurd licht (LED’s). Van elk is bewezen dat het werkt, maar ze zijn nu alle gecombineerd om coherent te werken in ÉÉN apparaat.

De meest gekwalificeerde arts voor elke ziekte is de inherente intelligentie van ons eigen lichaam.  Wij van RLT erkennen en respecteren de aangeboren intelligentie en complexiteit van het lichaam. In plaats van zich hierin te mengen en/of te onderdrukken ondersteunt  coMra-Therapie  het vermogen van het lichaam zichzelf te genezen en optimaal te functioneren.

Wij respecteren de aangeboren intelligentie van het lichaam

Loopt u mogelijk een gezondheidsrisico?
Berokken uzelf geen schade!

De eed van Hippocrates omvat deze gelofte - "Primum non nocere". Het is een Latijnse uitdrukking die betekent "Ten eerste, doe geen kwaad" . coMra-Therapie, als eerste in een rij van baanbrekende technologieën van de 21e eeuw, voldoet aan die gelofte. Wij hebben haar ontworpen en ontwikkeld als onze bijdrage aan een nieuwe, verantwoorde en gezondere beschaving voor de 21e eeuw. Dat bieden wij nu aan. We hopen dat Hippocrates trots zou zijn geweest.

coMra-Therapie

Het fysieke lichaam voorzien van alles wat het nodig heeft om dat te doen waar het het meest gekwalificeerd voor is, nl. zichzelf te genezen

 

De δelta Laser serie

Ons unieke apparaat voor genezing dat de vier radianties combineert in één coherente en gerichte boodschap van heling aan het lichaam.

 
/media/mod_rltwewouldliketotalk/images/talk-icon.png

Wij spreken u graag

Onze mensen zijn beschikbaar om hun ervaringen met u te delen en te bespreken hoe coMra-Therapie u zou kunnen helpen. U vindt ons overal: Nederland, België enz