A δelta lézer

Hiba
  • JFolder::files: Az elérési út nem mappa:
  • DeltaProbe kezelőfej (hosszabbított sapkával)
  • DeltaMeridian kezelőfej
  • DeltaMedical kezelőfej
  • DeltaMedical kezelőfej kezelés közben
  • Delta Kézi vezérlőegység
  • DeltaMedical kezelőfej
  • DeltaAesthetic kezelőfej

Az új δelta lézer

A Delta egy egyedülálló gyógyász eszköz, amely első ízben egyesít négy energia-sugarat - infravörös lézer, színek, mágnesesség, ultrahang - egyetlen koherens és célirányos gyógyító üzenetetbe a szervezet számára. Ezt az üzenetet mi coMra-Gyógyászatnak, illetve " Deltahatásnak" hívjuk.

A Delta alacsony intenzitású (LLLT) lézer egy kézi vezérlőegységet, valamint négy speciális és könnyen cserélhető kezelőfejet tartalmaz. Minden kezelőfejnek más a funkciója, és ez lehetővé teszi a legkülönfélébb alkalmazásokat - a sport sérülésektől kezdve, súlyos betegségeken keresztül a bőr- és hajápolásig. A Delta lézer szakemberek és laikusok által is könnyen kezelhető. A jobb oldali képen közelebbről is megismerheti a különböző kezelőfejeket és azok alkalmazásait.

 

Kiszerelés

A Delta lézer Multi kiszerelésben négy kezelőfejjel van felszerelve szakemberek illetve olyan személyek részére akik széles skálán szeretnék a Deltát alkalmazni. A Delta Go kiszerelésben egy kezelőfej van, de kiegészítésképp lehet külön kezelőfejeket vásárolni hozzá.

Kiknek ajánljuk

A Delta lézer széles körben alkalmazható. Ez teszi a Deltát bárki számára aki fájdalommal küzd, vagy aki krónikus betegségben szenved felbecsülhetetlenné. Ízületi bántalmak, izomsérülések vagy bőr és haj kezelésére is nagyszerű. Ide kattintva több mint 200 javasolt kezelést talál. A coMra-Gyógyászat nagyon hasznos a sportolóknak, atlétáknak, kerékpárosoknak, tornászoknak, táncosoknak, kocogóknak, túrázóknak, hegymászóknak és általában mindenkinek, aki fitt és egészséges szeretne maradni és meg szeretné erősíteni immunrendszerét a betegségekkel szemben.

Mit tartalmaz

Minden egyes Deltát kézzel szerelnek össze, melyet követően egy alapos tesztelésen esnek át. Minden készülékhez részletes felhasználói útmutatót, kezelési utasítást, akkumulátort (akár 22 órányi "bármikor, bárhol" használatra), adaptert, autós töltőt és egy kompakt és elegáns hordtáskát mellékelünk.
 

Tech Specs

Technical specifications and feature details for our latest DeltaSeries Low-level Lasers and accessories.

 

coMra-Therapy

Providing the physical body with all the necessary conditions it needs for what it alone is most qualified to do: namely, to heal itself.

 
/media/mod_rltonlinestorebutton/images/shop-icon-deltapro.png

Webshop now

Visit our online store to buy
DeltaSeries Low-level Lasers and accessories.