Hozzáállásunk a gyógyászathoz

Hiba
  • JFolder::files: Az elérési út nem mappa:

Holisztikus hozzáállás a gyógyászathoz, jó közérzethez és az önellátáshoz

Hatalmas civilizációk jöttek és mentek, és mindegyiknek megvoltak az egyéni módszerei a test, az érzelmi élet és az elme egészségének ápolásához. Tanulmányozva ezen ősi gyógyító művészeteket, nyilvánvalóvá válik, hogy ugyanúgy, mint minden kifinomult művészet vagy kultúra, úgy a gyógyító művészetek is mindig az adott civilizációban jelenlevő általános tudatosságnak a tükörképei.

Senki nem tagadhatja, hogy a 20-ik században óriásit léptünk előre a tudományok és a gyakorlati orvoslás terén. Ez elsősorban a klinikai, laboratóriumi és műszeres diagnosztika terén történt jelentős előrehaladásnak, a műtéti beavatkozások tökéletesítésének és a gyógyszeripar fejlődésének köszönhető. Mindezek mellett - a modern orvoslás terén elért óriási előrelépés ellenére nem hanyagolhatjuk el az allopatikus orvoslás katasztrofális mellékhatásait.

...nem hanyagolhatjuk el az allopatikus orvoslás katasztrofális mellékhatásait.

21. század – a coMra-Gyógyászat világa!

45 évvel ezelőtt egy eltérő hozzáállás volt kibontakozóban egy sor betegség kezelésével kapcsolatosan. Ennek biztonságosságát azóta már laboratóriumokban, kórházakban, klinikákon és otthonokban tesztelték szerte a világon. Manapság ezt lágylézer terápia néven ismerjük. Most, a coMra-Gyógyászat megérkeztével egészen egyedi kiegészítésekkel bővítettük a lézerek használatát – mágnesesség, alacsony frekvenciájú ultrahang, LED fények - , melyek mindegyike egyenlő mértékben bizonyított hatású, és melyek így összerakva EGY készülékbe koherens egységet alkotnak.

Bármely betegség legmagasabban képzett orvosa nem más, mint saját testünk örökletes intelligenciája. Mi a RLT-nél felismertük és tiszteljük ezt az intelligenciát, és a test komplexitását. Éppen ezért ahelyett, hogy közbeavatkozna és elfolytaná, a coMra-Gyógyászat támogatja a test természetes képességét az öngyógyításra, és optimális működésére.

Tiszteletben tartjuk a test örökletes intelligenciáját

Kozkáztatja egészségét?
Ne bántsa magát!

A Hippokratészi eskü a következő ígéretet tartalmazza – "Primum non nocere". Ez egy latin kifejezés, ami azt jelenti, "Ne árts!". A coMra-Gyógyászat elsőként a 21.századi úttörő technológiák sorában, eleget tesz ennek az ígéretnek. Úgy terveztük, fejlesztettük és ajánljuk ezt a gyógyászatot, hogy hozzájárulhassunk vele egy új, felelősségteljesebb és egészségesebb civilizációhoz. Reméljük, hogy Hippokratész is büszke lenne.

coMra-Gyógyászat

Valamennyi szükséges feltétel megteremtése a test részére, hogy az elvégezze azt amire a legalkalmasabb: meggyógyítsa önmagát.

 

A δelta Lézer

Egyedülálló gyógyászeszköz: négy energia- sugár ötvözése egyetlen koherens gyógyító üzenetetbe a szervezet számára.

 
/media/mod_rltwewouldliketotalk/images/talk-icon.png

Beszélgessünk...

Kéznél vagyunk, hogy megosszuk Önnel tapasztalataikat, és beszéljünk arról, miben vállhat javára a coMra-Gyógyászat. A világ minden táján megtalál minket!