Bemutatjuk a coMra-t és a δelta-t

coMra-Gyógyászat és a δelta lézer
Hogyan működik?

Az infravörös lézer biztosítja az energetikai ösztönzést a gyógyuláshoz. Ez a kiegészítő energia létfontosságú a a beteg sejtek gyógyulási folyamatában, mivel azok energiahiányban szenvednek.


A négy alapszín regenerálódási vagy magfiatalodási üzenetet szolgáltat a belső gyógyász számára; attól függően, hogy mit kezelünk, az alábbiakon keresztül:
a) az infravörös lézer és a négy alapszín által használt frekvencia-sávok segítségével;
b) az energia-sugarak alkalmazásának speciális ütemezésével és geometriájával.


A mágnesesség egy energia-mezőt biztosít, mely:
a) csatornaként, az energia-sugarakat fókuszálja, és megfelelő irányban tartja;
b) meghatározza az energia-sugarak bőr alá való behatolásának mélységét.


Az ultrahang egy gyengéd, de határozott ösztönzést biztosít a beteg sejtek számára, hogy azok belsőleg gyorsabban újra tudjanak rendeződni. A sejtek akkor betegszenek meg, amikor belső rendezettségük egy bizonyos okból kifolyólag felborul.


A négy energia-sugár együttműködése

A coMra-Gyógyászat a MIL-Terápián és az úgynevezett Koherens Összetett Energiasugár (Coherent Multi-Radiance) alapelvén működik. Megalkotói tudták azt, hogy négy alapvető energia-sugarat kellene koherensen szintetizálniuk egyetlen egységbe. Ezek a következők:
1. Infravörös lézer, 2. A négy alapszín: vörös - zöld - kék - sárga,
3. Mágnesesség és 4. Ultrahang.

Az orosz orvostudomány azon képviselői, akik úttörői a MIL-Terápiának, azóta is próbálják a technológia tökéletesítését, de annak ellenére, hogy a jelenleg létező orvosi lézerek hatásossága nem kétséges, azok még a legjobb esetben is csak az infravörös lézert, a mágnesességet és a vörös fényt használják. A Radiant Life Technologies a jelen század legnagyobb orvostudományi áttörését érte el 2009 júniusában. A MIL-Terápiát egy teljesen új szintre emelték annak a sokat kutatott technikai felfedezésüknek a segítségével, amely most már mind a négy fentebb említett energia-sugarat egyetlen koherens egységbe összesíti. A Radiant Life Technologies ezt a nagymértékben fokozott MIL-Terápiát nevezi Koherens Összetett Energia-sugár Gyógyászatnak (Coherent Multi-Radiance Therapy), rövidítve coMra-Gyógyászatnak.

Radiant Life Technologies a jelen század legnagyobb orvostudományi áttörését érte el 2009 júniusában. Ez a coMra-Gyógyászat.

Egyre több bizonyíték kerül felszínre az alacsony intenzitású lézerek hatásosságáról a betegségek megelőzése és kezelése terén.

Biztonságos, olcsó orvosi lézerek

Az orvosi lézerek két csoportra oszthatók: magas intenzitású lézerek, amelyek sikerrel alkalmazhatók műtétek esetén és alacsony intenzitású lézerek, mint például a MIL-Terápia, illetve annak továbbfejlesztett változata, a coMra-Gyógyászat esetén használt lézer. Mivel az orvosi lézereknek versengeniük kell egy allopatikus orvoslás által dominált világban, fontos megjegyeznünk, hogy a lézer-kezelések semmilyen előírt allopatikus kezelés hatását nem gátolják, sőt, elősegítik azok pozitív eredményét.

Sok ország orvosai - különösen a fejlődő országokban, ahol a nagyon magas és egyre növekvő allopatikus gyógyszerárak nem megfizethetőek - figyelmüket az alternatív gyógyászat és különösképpen a kiegészítő gyógyszerek irányába fordítják. Nem kétséges, hogy a kvantum elektronika - amely a lézer kifejlesztéséhez is vezetett - napjaink gyógyászatának egyik igen fontos tényezője. Az orvosi lézerek kiváló teljesítményének bizonyítására szinte naponta jelenik meg újabb klinikai adat. Mára teljesen világossá vált, hogy az alacsony intenzitású lézerek kimeríthetetlen lehetőségeket nyújtanak a gyógyászat terén.

Egyre világosabb az, hogy az alacsony intenzitású orvosi lézerek kimeríthetetlen lehetőséget nyújtanak a gyógyászat terén.

A kezelések alkalmazása és a betegségek megelőzése nem invazív, életet támogató és természetbarát.

A coMra-Gyógyászat eredete

Az elmúlt pár évtized során, egyes orvosok, akik sajnálatosnak tartották az élet jelenlegi, teljesen idejemúlt, redukcionista értelmezését, amely a tudományokhoz való rendkívül anyagias és pénzsóvár hozzáállásból fakad, újításra szánták el magukat. Mérnökökkel, fizikusokkal és más területek tudósaival közreműködve, ezek az orvosok elkezdték különböző gyengéd, az életet támogató és természetbarát technológiáknak a kifejlesztését, amelyek a betegségek gyógyítását és megelőzését tűzték ki célul.

Ennek eredményeként született meg az 1960-as évek MIL-Terápiája - az elnevezés a Mágneses-Infravörös-Lézer Terápiának a rövidítése -, mely nagyszerű technikai megközelítése a test saját öngyógyító folyamatainak. Így kezdődött korunk igazi kiegészítő orvoslása, hisz napjainkban ez az a technológia, amelyik a test saját gyógyító folyamatába való beavatkozás nélkül, vele együttműködve, teremti meg a megfelelő környezetet - ezzel megadja a lehetőséget - a belső gyógyász számára, hogy a tegye a dolgát, amire a legjobban hivatott: gyógyítani saját magát.

 

Tüzetesebben...

Tanulmányozza az RLT adatbázis tudományos értekezéseit a coMra-Gyógyászatról, ajánlásokat és a GYIK-ot.

 

A δelta Lézer

Egyedülálló gyógyászeszköz: négy energia- sugár ötvözése egyetlen koherens gyógyító üzenetetbe a szervezet számára.

 

Több mint 200 kezelés

Válaszul az egyre növekvő keresletetre, új kezelések fejlesztünk ki, folyamatosan hozzáadva ezeket a felhasználói útmutatóhoz.