Az RLT-ről

Radiant Life Technologies

A 21. századi technológia úttörője

1995-ben hasonló gondolkodású egyének csoportja kezdett együtt módot keresni arra, hogyan segítsenek másoknak abban, hogy magukon segíthessenek. Ebből adódóan hoztuk létre 2009 júliusában a Radiant Life Technologies-t, mely immár egy folyamatosan növekvő nemzetközi üzlet. Hozzáállásunk az volt, hogy összegyűjtsük anyagi és technikai forrásainkat, befektetéseinket, azért, hogy hirdessük az egyén megerősödését a holisztikus öngyógyítás által.

Théun Mares, az RLT alapítója (kutyájával, Ralph-al)

Az RLT által megtermelt nyereséget visszaforgatjuk a folyamatos kutatói munkába, hogy újabb csúcstechnológiai termékeket állíthassunk elő. Ezek a technológiák férfiak és nők javát fogják szolgálni, akik jogot fognak formálni az erőre, mely a holisztikus és fenntartható öngyógyítás fejlődéséből adódik.

 

Az RLT a 21. századi technológiák közül elsőként a coMra-Gyógyászat adta a világnak, mely egy forradalmi áttörés az orvostudományban. Ez az áttörés lehetővé teszi férfiak és nők számára, hogy sokkal önellátóbbá – és éppen ezért felelősebbé – váljanak az egészségük, folyamatos jó közérzetük és boldogságuk kezelésében.

Csapatunk a 21-ik század technológiájának úttörőjeként látja magát, mely férfiak és nők javát fogja szolgálni saját erejük kiaknázásában a holizmus és az önellátás terén.

Ügyvezető igazgatónk, Elizabeth Schnugh CA(SA) szavai

Valószínűleg az emberiség történetének legizgalmasabb időszakát éljük. Annyi csodálatos kaland lehetősége bontakozik ki, melyek az előttünk álló kihívásokból adódnak. A világ jelenlegi helyzetében úttörőkért, kalandozókért és célratörőkért kiállt. Hogyha valaha is arról álmodoztál, hogy hőssé, hősnővé válsz, itt az ideje, hogy az álom valóra váljon, mert a világnak hősökre és hősnőkre van szüksége, és az emberiség kétségbeesetten vágyik olyan férfiakra és nőkre, akik készek kilépni a körből, hogy utat mutassanak.

Hiszek az egészségünk és általában az életünk holisztikus megközelítésében, ami nem jelent mást, mint a tüneteken átlátva megtalálni az egyensúly hiányának okát. A boldogtalanság és a sikertelenség oka életünkben a kapcsolataink kiegyensúlyozatlanságában rejlik, legyenek azok családi, munkahelyi, baráti kapcsolatok vagy más fontos dolgok, mint például megtalálni életünk célját, vagy pedig a viszonyunk a testünkhöz illetve az általunk fogyasztott élelmiszerekhez. A siker és boldogság kulcsa kapcsolataink építő módon való kezelésében rejlik.

 

Ezért időm egy részét az általam alapított Emberismeret Intézményének (Institute for the Study of Man - rövidítve ISM) tanfolyamaira szentelem. Az ISM tanfolyamok célja az emberi kapcsolatok új fényben való megvilágítása és ezen kapcsolatok kezelésére hivatott gyakorlati eszközök bemutatása.

 

Összhangban életünk holisztikus és önellátó megközelítésével, az RLT javasolja az ISM hírdette "Emberi kapcsolatok" tanfolyamokat. Az általam tartott ISM tanfolyamok Théun Mares pártfogása alatt lettek kidolgozva.

 

From our Co-CEO, Onnik Merdinyan

I enjoy exploring, experimenting and discovering. This led me to the discovery that life is a system of relationships that is completely interdependent, interactive and interconnected. I feel privileged to travel with my friends together on this rich and extravagant life’s journey!

Vision: to encourage people to help themselves and to travel light.

Podcast interview: Onnik shares about coMra and the 5 Principles of Life

 

Az RLT egy EU-ban bejegyzett cég, amelynek hivatása az egyén önellátását és önigazgatását célzó 21-ik századi technológia fejlesztése és gyártása.

RLT a következő ISO minősítésekkel rendelkezik: ISO 13485:2012, ISO 9001:2008,
ISO 14001:2004, ISO 14971:2007

 

coMra-Therapy

Providing the physical body with all the necessary conditions it needs for what it alone is most qualified to do: namely, to heal itself.

 

The δeltaSeries Laser

Our unique healing device combining the four radiances into one coherent and focussed healing message to the body.